Inbjudan
LOME — Världens första metangasreducerade kött — hur går det till?!
Välkommen till en inspirerande frukost på Ejmunds Gård i Roma där du bjuds på världen första metanreducerade kött från gården.
Tid & plats
Måndag morgon den 4 juli kl. 8.00 åker vi från Österport (https://goo.gl/maps/41xeuKPGuxYf42es5) i Visby och är tillbaka strax före kl. 10.00.
På den prisbelönta gården visar ägare och vd Märtha Norman hur det går till när man skapar metanreducerat kött. Se hur tjurar matats med en svensk alg, se hur metanreduktionen gått till på gården, och förstå hur en stor del av Sveriges största källor till utsläpp av växthusgaser nu kan försvinna med hjälp av Volta Greentechs alger.
På vägen dit berättar Fredrik Åkerman, vd på Volta Greentech, Charlotta Szczepanowski chef för Hållbarhet & Kvalitet på Coop och Thomas Östlund, vd på Protos om pilotprojektet och varför vi gjort det här tillsammans.
Vi avslutar vårt besök på Ejmunds Gård med att Stora Coop Visby bjuder på en gotländsk ”English breakfast” med LOME-kött på tallriken och andra gotländska råvaror innan vi åker tillbaka till Visby.
Du är tillbaka Österport senast 09.50 — mätt, inspirerad och redo för resten av dagen!
Platserna är begränsade. OSA: senast fredag 1 juli 16.00 till caroline.meyer.lagersparre@protos.se / +46730702500
Välkommen önskar
Volta Greentech, Coop, Protos och Ejmunds Gård